Onninenskolen - din kompetansepartner!

 

Kjære kursdeltakere ved Onninenskolen

Nasjonale helsemyndigheter har innført ytterligere tiltak for å forhindre smittespredning og norsk næringsliv oppfordres til å begrense sine aktiviteter kraftig i tiden fremover. Onninen ønsker å gjøre det vi kan for å bidra til å redusere risikoen for smitte.

Vi har besluttet at alle FSE-kurs i regi av Onninenskolen gjennomføres på vår nye digitale plattform, Onninen Smart Akademi, fra nå og ut april 2020.

Onninen Smart Akademi innebærer at hver deltaker mottar lisens og får tilgang til et fullverdig nettbasert kurs, som er i tråd med krav og retningslinjer for de som er lovpålagt. I denne tilgangen ligger FSE-kurs for sakkyndig med førstehjelp – oppgaver og sertifisering, og FSE-kurs for instruert personell. Vi har også kurs for høyspenning, dersom dette er aktuelt.

Med vår nye digitale plattform kan du gjennomføre lovpålagte kurs innen det nødvendige tidsrommet uavhengig av Coronavirus-tiltakene. Kursene har samme kvalitet og godkjenning som de fysiske kursene. Alle kursdeltakere vil motta praktisk informasjon rundt dette. Vi vurderer fortløpende situasjonen og informerer ved endringer.

Vi ønsker å opprettholde den gode kundedialogen og samtidig forhindre ytterligere smitte av Coronaviruset.  Vi håper og tror denne løsningen er svært positiv for våre kunder.

Ønsker du å melde deg på kurs? Kontakt oss på onninenskolen@onninen.com, så hjelper vi deg.

 

Oversikt over kurs vi tilbyr

Å gi sine ansatte kompetanseheving er viktig for bedriften.

Her finner du informasjon om alle våre kurs.

Ønsker du kurs til din bedrift?

Send en forespørsel til onninenskolen@onninen.com